Το μεγαλύτερο γυμναστήριο στο κέντρο της Πάτρας (1500 τ.μ.) είναι εδώ και σας μαθαίνει πως το να γυμνάζεται κανείς δεν είναι απλώς μία συνήθεια ή μία ρουτίνα που θα το κάνεις έτσι για πεις πως το έκανες, είναι τρόπος ζωής, επικοινωνίας και έκφρασης!

Το Fitness Mall, είναι το κέντρο του fitness, είναι ο χώρος που θα σου χαρίσει ευεξία, θα σε γεμίσει ενέργεια και θα κάνει το σώμα σου το καλύτερο μέρος για να κατοικείς.

Μία επίσκεψη είναι αρκετή να σε πείσει πως αυτό το μέρος μπορεί να γίνει το δεύτερο σπίτι σου!

Εδώ θα έχεις την ευκαιρία να καθοδηγηθείς πλήρως από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του, το οποίο αποτελείται από 14 γυμναστές!

Εκείνοι θα σου μάθουν τα πρώτα βήματα και θα σου προτείνουν τον τύπο της άσκησης που σου ταιριάζει καλύτερα, γιατί σε ένα κτίριο 6 ορόφων σε άψογες εγκαταστάσεις, με αίθουσες για αερόβια άσκηση, αίθουσες με μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης, αίθουσες ομαδικών μαθημάτων και personal training, δε γίνεται να μη βρεις αυτό που σου ταιριάζει! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός των μηχανημάτων είναι GYM80.

Τώρα, αν είσαι από εκείνους που υποστηρίζουν ότι δεν έχουν χρόνο, αρκεί να σου αναφέρουμε πως το γυμναστήριο λειτουργεί από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 12 το βράδυ, άρα στα μηχανήματα μπορείς να πας οποιαδήποτε στιγμή και επίσης, με 40 ώρες ομαδικών προγραμμάτων κάθε εβδομάδα (yoga, pilates, cross training, body bars, zumba, traboline, box training, slides workout, steo, gymstick), ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

Μην καθυστερείς άλλο… κανε σήμερα κιόλας την εγγραφή σου και νοιώσε την απόλυτη εμπειρία fitness μόνο στο Fitness Mall!

Ομαδικά προγράμματα με έμπειρους γυμναστές με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων.

Και Personal Training για καλυτέρα αποτελέσματα.

Κράτα το

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Γιατί το σώμα σου είναι το καλύτερο μέρος για να κατοικείς
Βαζουμε τα δυνατα μας ολοι μαζι για το καλυτερο αποτελεσμα

Κράτα το

Κράτα το